LOGO-Vitaliteit-Factor-V7- 140p


Banner DNR en IGZ Vitaliteit Centra test2

LOGO-Vitaliteit-Expert-V7 - 125p         

Vanuit stichting Orange Monday zijn verschillende initiatieven ontplooid om haar doelstelling en missies te bereiken.

Petitie Het Roer Moet OM

Petitie “Het Roer Moet Om” is in 2014 gestart, ten einde een Parlementaire Enquête of onafhankelijk onderzoek af te dwingen om de misstanden in de gezondheidszorg aan de kaak te stellen. Lees meer op de website.

Campagne Check Je Vitaliteit

In 2016 is de driejarige landelijke campagne “Check Je Vitaliteit” begonnen. Met deze campagne beoogt Orange Monday een algemeen bewustzijn (“awareness”) te creëren bij de Nederlandse bevolking wat betreft hun mentale en fysieke gezondheid en de wisselwerking die hiertussen bestaat, alsook de wisselwerking met de omgevingsfactoren.
Doe de gratis test 100p
Om iedereen de kans te geven met zijn of haar alge-
hele gezondheid, ofwel vitaliteit, bezig te kunnen zijn, is een gratis test ontwikkeld. Deze gratis test is afgeleid van de Vitaliteitfactor. 
(Klik op de button voor de gratis Vitaliteittest.) 

Vitaliteit Groep

Vitaliteit Groep Nederland is een organisatie voor en door zzp’ers, die faciliteert in samenwerking, zakelijke en professionele begeleiding en opleidingen biedt. Vitaliteit Groep Nederland is een initiatief van stichting Orange Monday.

Meer over samenwerken, begeleiding en opleiding vindt u hier.

Vitaliteitfactor

Vitaliteit Groep Nederland heeft de Vitaliteitfactor LOGO-Vitaliteit-Factor-V7- 150p
ontwikkeld. Dit universele en integrale intake-instrument meet de de mentale en fysieke gezondheid (vitaliteit) in samenhang met de omgevingsfactoren, zoals sociaal-maatschappelijke, financiële en eventueel juridische situatie. Lees meer

Vitaliteit Centra

Een Vitaliteit Centrum is een centrum, waarin Vitaliteit Experts samenwerken, zowel met elkaar als met professionals met een ander specialisme, die de opleiding tot Vitaliteit Expert niet hebben gevolgd. Hierbij kunt u denken aan fysiotherapeuten, financieel adviseurs, budgetcoaches en juristen.

Bij Vitaliteit Centra kunt u terecht om uw Vitaliteitfactor te laten berekenen, advies en begeleiding te krijgen bij klachten wat betreft uw lichamelijke en geestelijke gezondheid, maar ook bij problemen op sociaal-maatschappelijk, financieel of juridisch gebied. Zie ook: Vitaliteit Centra

¹ De gratis digitale Vitaliteittest geeft slechts een ruwe indicatie van uw werkelijke vitaliteit en is  geen vervanging voor de Vitaliteitfactor, waarbij u een gesprek met een professional heeft en een waardevol advies krijgt.

OMC Vitaliteit Centra on Facebook