LOGO-Vitaliteit-Factor-V7- 140p


Banner DNR en IGZ Vitaliteit Centra test2

LOGO-Vitaliteit-Expert-V7 - 125p         

Een Vitaliteit Centrum is een centrum waar specialisten Ʃn generalisten samenwerken in een flex omgeving. Een locatie waar de Vitaliteitcliƫnt (zorgconsument) zo naar binnenloopt, waar hij zich thuis voelt, waar hij goed begeleid en behandeld wordt en (zoveel mogelijk) zelf de regie heeft.

Een centrum waar de VitaliteitcliĆ«nt het mobiele nummer heeft van zijn begeleider/behandelaar, via e-Health contact heeft met deze Vitaliteit Expert en weet waar hij aan toe is. Juist bij mentale en fysieke klachten is onzekerheid fnuikend voor herstel. De klant heeft nauwelijks tot niet te maken met wachttijden en wordt door gebruik van de Vitaliteitfactor gericht ā€˜gekoppeldā€™ aan interne en externe experts. Voor een begeleider/behandelaar is het Vitaliteit Centrum, naast zijn eigen praktijk, een flex ruimte waar hij heen kan voor cliĆ«nten, die hij samen met andere Vitaliteit Experts begeleidt.  Rust voor de cliĆ«nten en rust voor de behandelaars.

Vitaliteit Centra:  totaalbegeleiding op alle gebieden van de Vitaliteitfactor door samenwerkende Vitaliteit Experts, onder Ć©Ć©n dak in uw gemeente of woonplaats. Zelfstandige professionals met Ć©Ć©n van onderstaande beroepen kunnen gebruik maken van zoā€™n centrum.  

Vacatures - functies - word partner van de VG-oranje

Begin Vitaliteit Centrum

Door toepassing van Integrale Gezondheidszorg in uw woonplaats en samenwerking met andere Vitaliteit Experts in uw gemeente kan, onder leiding van Vitaliteit Groep Nederland, een Vitaliteit Centrum wordt gestart. Hiervoor zijn een aantal manieren. Te denken valt aan ruimte binnen gezondheidscentra, sportscholen, praktijken of (kleine) instellingen, flexruimte of uw eigen praktijkruimte. Met 5 ā€“ 7 professionals (uit verschillende disciplines), onder wie Vitaliteit Experts, kan een Vitaliteit Centrum worden gecreĆ«erd. Dit betekent in ieder geval samenwerking tussen Vitaliteit Experts binnen de 3 hoofdgebieden van de Vitaliteitfactor: Mentaal, Fysiek en Omgeving.

Vanaf ca. 7 (ft) samenwerkende professionals in Ć©Ć©n regio kan een Vitaliteit Centrum een OMC Vitaliteit Centrum worden.

Het verschil tussen een Vitaliteit Centrum en een OMC Vitaliteit Centrum is gelegen in de faciliteiten, bezetting en aansturing. Lees meer bij OMC Vitaliteit Centrum.

OMC Vitaliteit Centra on Facebook